За Нас

SMPro.net е софтуер за автоматизирано следене на цени и наличности при доставчици като Amazon, Walmart. Тяхното синхронизиране в eBay. Също така предлага обучителни програми в няколко направления като видеа за начинаещи и напреднали, както семинари и обучения.


Нашата история започва през началото на 2015 година, когато неочаквано се заражда идеята за електронна таблица, чиято цел е следене на цени, която в последствие се превръща в абсолютно автоматизиран софтуер създаден от Веселин Пеев и Цветан Радушев софтуерни инженери с дългогодишен опит в сферата. Софтуер, който днес използва облачна система от сървъри, която защитава от хакерски атаки и същевременно допринася за постигането на огромно бързодействие, което се вижда във неговата втора версия.

Ние сме малък и сплотен колектив, който се грижи за развитието и усъвършенстването на софтуера. Всеки ден полагаме усилия, защото най-доброто,е това, към което се стремим. Можете да се включите към нашата facebook група: https://www.facebook.com/groups/smpro.net/ , в която всеки ден обменяме информация свързана със софтуера, неговото използване, както и всекидневните теми свързани с drop shipping.

х

Нашата Цел ?

От самото си създаване идеята на софтуера е била да предложи всички необходими инструменти за един дропшипър на едно място - събрани подредени и удобни за работа и сме горди да потвърдим, че сме осъществили тези наши цели. Продължаваме да работим усилено, за да може той да е интуитивен до такава степен, че човек, напълно начинаещ в сферата лесно да се ориентира как се използва. Щастливи сме да обявим втората по-добра версия, която вече е факт. Смеем да твърдим, че новата версия е доста бърза 1000 продукта за под 0.3 секунди. Подробен счетоводен отчет, три пъти по-голям Vero List и следене на тракинги е един от многото проекти, над които работим, с цел да предложим всичко, от което си нуждае един дропшипър и то на едно място. Защото няма по-важно нещо за нас от доволни и развиващи се клиенти.

2017
Април 29 - 30

Варна
България

100
Билета

04
Лектори

Лектори

Цветан Радушев

CEO of SMPro.net

Борис Гичев

Специален Гост

(БИЗНЕС ПРЕДПРИЕМАЧ / eBay Специалист)

С 13 години опит в eBay.

Павел Пенчев

Бизнес Предприемач

Геомил Георгиев

Експерт Арбитраж

Регистрация и Цени

Искаш още сега да започнеш с Дропшипинг ?

В SmPro.net разполагаме с обучителни материали както за напреднали така и, за начинаещи.

Регистрирай се безплатно от тук

График на събитието

Първи Ден
29 Април

-

SMPro v2

Какво ново от софтуера.

Обучение за начинаещи.

Изтегли програма.

-

Курс за напреднали

Изтегли програма.

-->

Често задавани въпроси и програма.

Здравейте

Втори Ден 30 Април (събитието е за напреднали) цената е според зависи дали сте от първите 40 или след това.

Здравейте. Билета ви гарантира място на семинара и включва вода и безалкохолно.
Здравейте. Заснемане на семинара няма да има.
Здрваейте, от SMPro.net (лайв чата) , на е-мейл [email protected] или групата във фейсбук.
Да ще има както семинари така и уебинари.
Да ако закупите билет за 30-ти можете с него да влезете и на 29-ти.

Място на събитието

България
Хотел Аква
12 - А Улица Девня 9000 Варна
Телефон за контакти с нас : +359892992994
Email: [email protected]